Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 729 kJ / 3 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 295,45 g |
Tuky | 178,33 g |
Vláknina | 50,24 g |
Cholesterol | 866 mg |
Sodík | 14,22 g |
Sůl | 34,00 g |
Sacharidy | 129,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos od Agnieszky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VrWB
Moje poznámka
Bigos od Agnieszky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VrWB
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 14 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 7 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 10 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 11 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 13 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 13 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 13 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 14 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 15 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 15 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 15 hodinami
Tématické fráze:
staročeský bigos,
bigos,
selský bigos,
bigos recept,
recept bigos,
recept na bigos,
recept na selsky bigos,
bigoš pečený v troubě,
starocesky bygos,
recepty z kapusty bigos,
víno rure,
bygos,
bigos z cervene repy,
jaké hovězí na bygos,
pečení s bigos,
bigos s ryzi,
bigos videorecepty,
recept bigos videorecepty,
pečený bigos,
bigos od
Suroviny:
maso vepřové,
klobása pikantní,
slanina uzená,
zelí kysané,
zelí bílé,
rajče,
cibule,
sádlo,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
vývar hovězí,
víno bílé suché
Komentáře (19)
Terezka, tvoja verzia je pre mňa neznáma, rada vyskúšam.
Len mám dotaz - sušené huby sa nepridávajú? Dík.
Tejaja: teri, v troubě ho dělá jeden z manželových příbuzných. Prostě taky dobrá varianta. Ty ho máš vlastně jakoby z jedné nádoby, proto si myslím, že v PH bude taky výborný.
Receptjak jinak než že mňam, když jde o b igos. Já snad nechutný bigos nikdy nejedla, dycky se po něm dělaj boule za ušima, ať je to jakákoli varianta