Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 729 kJ / 3 520 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 295,45 g |
| Tuky | 178,33 g |
| Vláknina | 50,24 g |
| Cholesterol | 866 mg |
| Sodík | 14,22 g |
| Sůl | 34,00 g |
| Sacharidy | 129,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos od Agnieszky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VrWB
Moje poznámka
Bigos od Agnieszky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VrWB
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 16 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 18 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 44 minutami
Domácí česnečka
Milan68 před 51 minutami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 1 hodinou
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Plovdivské maso
PaveL2002 před 1 hodinou
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 3 hodinami
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 4 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 4 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 12 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 15 hodinami
Tématické fráze:
staročeský bigos,
bigos,
selský bigos,
bigos recept,
recept bigos,
recept na bigos,
recept na selsky bigos,
bigoš pečený v troubě,
starocesky bygos,
recepty z kapusty bigos,
víno rure,
bygos,
bigos z cervene repy,
jaké hovězí na bygos,
pečení s bigos,
bigos s ryzi,
bigos videorecepty,
recept bigos videorecepty,
pečený bigos,
bigos od
Suroviny:
maso vepřové,
klobása pikantní,
slanina uzená,
zelí kysané,
zelí bílé,
rajče,
cibule,
sádlo,
koření nové koření,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
vývar hovězí,
víno bílé suché
Komentáře (19)
Terezka, tvoja verzia je pre mňa neznáma, rada vyskúšam.
Len mám dotaz - sušené huby sa nepridávajú? Dík.
Tejaja: teri, v troubě ho dělá jeden z manželových příbuzných. Prostě taky dobrá varianta. Ty ho máš vlastně jakoby z jedné nádoby, proto si myslím, že v PH bude taky výborný.
Receptjak jinak než že mňam, když jde o b igos. Já snad nechutný bigos nikdy nejedla, dycky se po něm dělaj boule za ušima, ať je to jakákoli varianta