Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 697 kJ / 645 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,90 g |
| Tuky | 6,30 g |
| Vláknina | 6,25 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 330 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 22,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Barevná kuřecí čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BEJ
Moje poznámka
Barevná kuřecí čína
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BEJ
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 19 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 20 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 4 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 5 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 7 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 7 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 9 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 10 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 10 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak zahustit čínu,
kuřecí čína,
zahusteni ciny,
příprava číny z kuřecího masa,
cina recept,
recepty kuřecí čína,
recept čína,
kuřecí čína recept,
kuřecí čína se zelím,
kuřecí čína top recepty,
recept na kuřecí na čínu,
recepty na kuřecí čínu,
příprava na čínu,
recept na čínu,
recept na domácí čínu,
cim zahustit cinu,
barevná čína,
čína s broskvemi,
čína s broskví,
zahustit čínu
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
pórek,
mrkev,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
zelí čínské,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová,
sůl,
pepř,
škrob
Komentáře (1)