Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 476 kJ / 1 787 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,64 g |
| Tuky | 84,63 g |
| Vláknina | 10,75 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 712 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 120,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí koláč se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mg0B
Moje poznámka
Kuřecí koláč se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mg0B
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 20 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 21 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 23 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 1 hodinou
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 1 hodinou
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 2 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 3 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 4 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí koláč,
koláč se žampiony,
kolac s zampiony,
kuřecí prsíčka recepty do trouby,
žampionový kolač,
kuřecí se žampiony,
kondezované mléko,
tncz nova levné recepty ládi hrušky
Suroviny:
těsto křehké,
prsa kuřecí,
žampióny,
mléko kondenzované neslazené,
vejce,
cibule šalotka,
pažitka,
olej olivový,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (7)
Majka8: Křehké těsto (pâte brisée) je podobné lineckému, můžeme použít koupené, které se prodává už rozválené, nebo si ho připravíme doma z těchto surovin: 250g hladké mouky, 125 g másla, 1 vejce, štipec soli