Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 993 kJ / 4 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,60 g |
Tuky | 341,96 g |
Vláknina | 19,83 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 12,37 g |
Sacharidy | 111,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Husí játra na víně se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xB5q
Moje poznámka
Husí játra na víně se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xB5q
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 16 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 19 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 38 minutami
Bramborové knedlíky
essinKa před 42 minutami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 1 hodinou
Zelná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka I
Ellen1 před 2 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 2 hodinami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit husí játra,
husí játra na víně,
husi jatra recept,
husí játra,
husí játra na na víně,
úprava husích jater,
recept na husi jatra,
husí játra recepty,
játra po burgundsku,
husí játra na na červeném víně,
recept husí játra,
husí játra navíně,
husí játra na ve slanině,
husí játra lokse,
husí játra po burgundsku,
husí játra na víně s mandlemi,
husi jatra na červeném víně,
recept na husí játra na víně,
husí játra na rozinkách,
husí játra se zeleninou
Suroviny:
játra husí,
rozinky,
mandle,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
víno červené,
povidla švestková,
cibule,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
máslo,
olej,
skořice mletá,
badyán,
cukr,
ocet
Komentáře (5)