Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 993 kJ / 4 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,60 g |
Tuky | 341,96 g |
Vláknina | 19,83 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 12,37 g |
Sacharidy | 111,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Husí játra na víně se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xB5q
Moje poznámka
Husí játra na víně se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xB5q
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 21 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 4 minutami
Cukeťák II
radbastim před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 10 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 11 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 14 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 14 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 15 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak upravit husí játra,
husí játra na víně,
husi jatra recept,
husí játra,
husí játra na na víně,
úprava husích jater,
recept na husi jatra,
husí játra recepty,
játra po burgundsku,
husí játra na na červeném víně,
recept husí játra,
husí játra navíně,
husí játra na ve slanině,
husí játra lokse,
husí játra po burgundsku,
husí játra na víně s mandlemi,
husi jatra na červeném víně,
recept na husí játra na víně,
husí játra na rozinkách,
husí játra se zeleninou
Suroviny:
játra husí,
rozinky,
mandle,
protlak rajčatový,
kečup sladký,
víno červené,
povidla švestková,
cibule,
sůl,
pepř,
slanina anglická,
máslo,
olej,
skořice mletá,
badyán,
cukr,
ocet
Komentáře (5)