Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 873 kJ / 2 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 190,65 g |
| Tuky | 96,92 g |
| Vláknina | 38,35 g |
| Cholesterol | 1,84 g |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 4,30 g |
| Sacharidy | 285,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klWx
Moje poznámka
Knedlíčková polévka se strouháním paní hajné ze „Šlajfu“
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/klWx
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 6 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 10 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 12 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 14 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 2 hodinami
Margot kuličky
Junys před 2 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 2 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 3 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 3 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 5 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 5 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 5 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na mraky- zavářka do polévky,
knedlíčky strouhani,
strouhání do polévky,
strouhani z jater,
strouhání do polévek,
knedlíckova polévka,
knedličkova jatrova polévka recept,
banketky kladno,
recepty paní hajné ze „šlajfu
Suroviny:
kost hovězí morková,
hruď hovězí,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
pórek,
pepř,
koření nové koření,
sůl,
játra vepřová,
strouhanka,
vejce,
majoránka,
květ muškátový,
cibule,
česnek,
pepř,
sůl,
mouka hrubá,
vejce,
pepř,
sůl
Komentáře (5)
Pepíčku,Tvé recepty jsem zatím vždy hodnotila kladně,ale tady vážně nemohu...
Zavarku obvykle varim zvlast, nemame radi zakalenou polevku.