Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 497 kJ / 5 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,42 g |
Tuky | 10,04 g |
Vláknina | 87,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 177,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zimní ovocný čaj - vařený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPQ2
Moje poznámka
Zimní ovocný čaj - vařený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pPQ2
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 16 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 7 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 8 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 9 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 10 hodinami
Maková náplň
mismi před 10 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 12 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
peceny caj z josty,
pečený čaj z bezinek recept,
recept na pečený čaj z bezinek,
kdy sbírat bezinky,
vařený čaj, recept,
ovoce josta recepty,
caj z bezinek,
pečený caj ze zimniho ovoce,
zimní pečený čaj,
vařený čaj z jablek,
pečený čaj s bezinkami,
recepty z josty,
zimní pečený čaj recepty,
josta recepty,
domácí vařený ovocný čaj,
recepty pečený ovocný čaj,
recept pečený čaj z bezinek,
peceny čaj z bezinek recepty,
pečený čaj bezinky recept,
recepty zimní čaj s rybízem
Suroviny:
ostružiny,
ovoce,
pomeranče,
citron,
koření hřebíček,
cukr,
rum
Komentáře (4)
Za chvíli to zas začne - sbírat si ovoce průběžně, jak zraje, do mrazáku a na podzim pak vařit.