Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 247 kJ / 2 688 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,91 g |
Tuky | 64,99 g |
Vláknina | 54,28 g |
Cholesterol | 631 mg |
Sodík | 4,54 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 238,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené hovězí se zeleninou a křenovým smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynnE
Moje poznámka
Vařené hovězí se zeleninou a křenovým smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynnE
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 5 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 3 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 5 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 5 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 5 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 6 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 8 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 8 hodinami
Tématické fráze:
vařene hovězí s křenem,
hovezi maso varene s bramborem,
vařené hovězí maso s bramborem,
aby jablka netmavla,
vepřový plátek s křenovým přelivem,
květový šál,
vařené hovězí se se zeleninou,
vařené hovězí maso s křenem,
vařené hovězí s bramborem,
vařené hovězí se zeleninou a křenem,
hovězí nudličky,
vařené hovězí s přílohou,
vařené hovězí s bramborem,
vařené hovězí maso křen,
video vařené hovězí maso
Suroviny:
mrkev,
cibule,
cibule šalotka,
celer,
celer řapíkatý,
pórek,
petrželka,
cibulka zelená,
maso hovězí,
sůl,
pepř černý,
brambory,
křen,
smetana,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
jablko,
šťáva citronová
Komentáře (3)