Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 553 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,58 g |
Tuky | 38,39 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 38,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N7P
Moje poznámka
Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N7P
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionový guláš s cuketou
hifiklub před 1 hodinou
Čočková polévka s párkem
Janet.P před 1 hodinou
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Cuketové bramboráky
Pechova.veronika84 před 1 hodinou
Jednoduchá domácí zmrzlina
rybarka007 před 2 hodinami
Cuketový perník
Boxiska před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 2 hodinami
Bramboračka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza ze sušeného droždí
Mlateli před 3 hodinami
Tématické fráze:
varene veprove maso,
varene vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso recept,
zbylé vařené vepřové maso,
maso na celeru,
recepty z vareného vepřového masa,
recept z vařeného vepřového masa,
varene maso,
vepřové maso vařené,
vařené maso omáčka,
vepřové maso s omáčkou,
co z vařeného vepřového masa,
recepty na vepřové maso s omáčkou,
recepty z vepřového masa,
recept na vařené vepřové maso recepty,
vepřové maso recepty,
recepty na vaření masa,
vepřové maso s celerem,
vepřové maso omáčky,
varene veprove
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
celer,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
smetana na vaření,
vývar masový,
šťáva citronová,
cukr,
sůl,
pepř bílý,
sušená bazalka,
marmeláda brusinková
Komentáře (4)