Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 kJ / 8 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: umytá sklenice , dám na spodek kolečko cibule, dále se naplní dle popisu a kápnu 4 kapky macerátu
Krok 2: zaskládám doplna okurkama, následně zaliji octem a nakonec celou sklenici zaliji vodou ze studny (podotýkám, že ze studny)
Krok 3: nechám trochu místa na vzduch a zavíčkuji víčky ( hrdlo sklenice otřu vatou se slivovicí a zavíčkuji), následně ji protřepu dnem vzhůru at se promíchá ocet - voda - cukr
Krok 4: následně je naskládám do hrnce zavařovacího a táhnu teplotu do 65 - 70°C -- hrnec odložím z kamen na zem a sklenice vyskládám na hadr na zem a nechám zchládnout . Trochu vody v hrnci odliji a doliji studenou a naskládám opětovně sklenice. Na druhý den je dám do sklepa dnem vzhůru a asi za týden je otočím zpět
Krok 5: Tímto postupem zavařuji i mladé kukuřičky, červenou řepu, cibulky, kozí rohy a rusy.
Zveřejněno 15. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mildovy okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EVRK
Moje poznámka
Mildovy okurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EVRK
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 16 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 9 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 11 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 12 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 13 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 13 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 14 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 14 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 14 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 14 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 14 hodinami
Tématické fráze:
co s okurkama,
okurky rusy,
recepty z okurek salátovek,
recept na okurky rusy,
nakládané okurky bez zavařování,
okurky salátovky recepty,
nakládané okurky rusy,
okurky rusy recept,
rusy okurky,
okurky ruse,
nakládané salátovky,
zavařování okurek salátovek,
cologran,
rusy recept,
okurky do sklenice,
zavařování okurek rusy,
recept rusy,
zavařené salatovky,
okurky salátovky recept,
naložené okurky rusy
Suroviny:
okurky sterilované,
pepř celý,
koření nové koření,
hořčice,
sůl,
cukr,
sladidlo,
ocet,
kopr,
mrkev,
cibule,
česnek,
okurka čerstvá
Komentáře (12)