Suroviny
Porce: 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 487 kJ / 1 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 233,95 g |
Tuky | 17,68 g |
Vláknina | 20,52 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 48,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Popovický hovězí guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wNv
Moje poznámka
Popovický hovězí guláš na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wNv
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 16 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 2 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš na pivě,
hovězí guláš na pivu,
guláš na pivě,
hovězí guláš s pivem,
hovězí guláš na černém pivu,
popovicke hovězí maso,
guláš na pivu,
hovězí na česneku a s pivem,
hovězí guláš recept,
gulas ba pivu,
hovězí guláš na černém pivě,
guláš s pivem,
nejlepší popovický guláš,
hovězí guláš s houbami na pivu,
gulas na pive v troube,
hovězí gulas na svetlem na pivu,
guláš na cernem pive v troubě,
nejlepsi hovězí gulas na černém pivu,
nejlepší hovězí guláš na na černém pivu,
hovězí pivní guláš
Suroviny:
maso hovězí,
protlak rajčatový,
vývar masový,
cibule,
chléb,
česnek,
sádlo,
kmín drcený,
paprika sušená pálivá,
paprika sušená sladká,
majoránka,
sůl,
pepř
Komentáře (3)
Skúsil niekto recept s čiernym pivom?
Ak áno, aká bola výsledná chuť?
Ďakujem.
V krajine, odkiaľ guláš pochádza, sa guláš nikdy nezahusťuje.
To znamená, že množstvo cibule, ktorá sa počas dusenia hovädzieho
mäsa prakticky rozpustí, je úplne dostačujúca na zahustenie.