Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 507 kJ / 1 555 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,71 g |
| Tuky | 77,68 g |
| Vláknina | 13,98 g |
| Cholesterol | 943 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 5,67 g |
| Sacharidy | 56,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92PZ
Moje poznámka
Vinná sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92PZ
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 4 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 5 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 7 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 38 minutami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 3 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 5 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 6 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 7 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 8 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 9 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct vinnou klobásu,
jak dlouho péct sekanou,
sekaná z mletého masa recept,
sekaná,
vinné klobásy do mrazáku,
sekaná z vinné klobásy,
sekaná s vinnou klobásou,
vinná klobása do mrazáku,
jak péct vinnou klobásu,
vinná klobása v mrazáku,
jak dlouho péct vinné klobásy,
vinná klobása v troubě,
jak dlouho se peče sekaná,
mleté maso recepty,
jak dlouho péct klobásy,
vinná klobása jak dlouho pect,
lze dát vinnou klobásu do mrazáku,
sekaná s klobasou,
sekaná z mletého masa,
mletémaso a vinná klobása
Suroviny:
maso mleté mix,
klobása vinná,
sýr tvrdý,
voda,
mléko,
strouhanka,
koření oregáno,
rohlík,
vejce,
cibule,
česnek,
pažitka,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
Špagetko, díky
Bibi, jen mě zarazilo, že Ti zbyla klobása od svátků. Ty ji necháváš tak dlouho