Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 507 kJ / 1 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,71 g |
Tuky | 77,68 g |
Vláknina | 13,98 g |
Cholesterol | 943 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,67 g |
Sacharidy | 56,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92PZ
Moje poznámka
Vinná sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/92PZ
Nejnovější recepty
Skotský pudink s rebarborou
Přidáno před 50 minutami
Nudle s mákem a rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Hermelín s rebarborovo-cibulovou směsí
Přidáno před 3 hodinami
Lasagne s květákem a mrkví
Přidáno před 3 hodinami
Korejské stir-fry z mletého masa a cukety
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s čokoládovou náplní a ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřest v jemné omáčce se zeleným pepřem
Povar-Kuzmicz před 47 minutami
Vepřové nudličky se žampiony v pikantní omáčce
Sassa před 1 hodinou
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
Wizulle před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
lucyjezdikova před 3 hodinami
Salát z ředkviček
faluska před 10 hodinami
Chlebová polévka
faluska před 10 hodinami
Buchtičky s vanilkovým krémem jako od babičky
Martina.j před 10 hodinami
Děrovaná buchta
sarkahumlova před 10 hodinami
Pikant zelí s klobásou
MilosCz před 11 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Cadik před 11 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct vinnou klobásu,
jak dlouho péct sekanou,
sekaná z mletého masa recept,
sekaná,
vinné klobásy do mrazáku,
sekaná z vinné klobásy,
sekaná s vinnou klobásou,
vinná klobása do mrazáku,
jak péct vinnou klobásu,
vinná klobása v mrazáku,
jak dlouho péct vinné klobásy,
vinná klobása v troubě,
jak dlouho se peče sekaná,
mleté maso recepty,
jak dlouho péct klobásy,
vinná klobása jak dlouho pect,
lze dát vinnou klobásu do mrazáku,
sekaná s klobasou,
sekaná z mletého masa,
mletémaso a vinná klobása
Suroviny:
maso mleté mix,
klobása vinná,
sýr tvrdý,
voda,
mléko,
strouhanka,
koření oregáno,
rohlík,
vejce,
cibule,
česnek,
pažitka,
pepř,
sůl
Komentáře (17)
Špagetko, díky