Krkovičkova vepřekovka (vepřový bůček, vepřová uzená žebra, hovězí žebra = maso ve vlastní šťávě)
Suroviny
Porce: Chlebů a chlebů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 909 kJ / 6 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,71 g |
Tuky | 558,70 g |
Vláknina | 26,71 g |
Cholesterol | 814 mg |
Sodík | 7,44 g |
Sůl | 17,60 g |
Sacharidy | 63,09 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli na větší kousky a česnek na plátky osmažíme na sádle, přidáme maso na větší kousky, kosti v uzených a hovězích žebrech necháme.
Krok 2: Přidáme veškeré koření a vše ještě restujeme, poté podlijeme 2 hrnky teplé vody a celým pivem.
Krok 3: V troubě dusíme při 120 °C 8-10 hodin, vyndáme kosti, kuličky koření, bobkový list a zamícháme. Pokud se maso rozpadá, je hotovo.
Krok 4: Dáme do sklenic a stačí jen zavařit, cca 40 minut.
Zveřejněno 6. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovičkova vepřekovka (vepřový bůček, vepřová uzená žebra, hovězí žebra = maso ve vlastní šťávě)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n927
Moje poznámka
Krkovičkova vepřekovka (vepřový bůček, vepřová uzená žebra, hovězí žebra = maso ve vlastní šťávě)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n927
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 11 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 17 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 19 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvová buchta
veronika_straka před 6 minutami
Cuketová buchta
mamina58 před 11 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 14 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 14 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 15 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 16 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 16 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 16 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 16 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřový bůček,
uzená vepřová žebra,
hovezi žebra recept,
vepřový buček recepty,
uzene maso na stave,
uzené maso recepty,
vepřový bůček - recepty,
uzení vepřových žeber,
uzená žebra recept,
recepty veprovy bůček,
vepřová uzená žebra recepty,
uzene žebra recepty,
videorecept na uzená žebra,
vepřove ve vlastni šťave zavarit,
vepřová žebra,
maso ve vlastní šťávě diskuze,
hovězí ve vlastní šťáve v pomalém hrnci,
recepty z vepřového bůčku,
jak se připravují uzená žebra,
uzene na štávě
Suroviny:
bůček vepřový,
žebro hovězí,
žebra uzená,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
sádlo,
pivo světlé,
česnek,
jalovec,
bobkový list
Komentáře (3)