Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 537 kJ / 2 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,17 g |
| Tuky | 128,69 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 406 mg |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,54 g |
| Sacharidy | 209,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vařený brambor nastrouháme najemno. Přidáme mouku, vejce a vyhněteme těsto.
Krok 2: Do většího kastrolu dáme vodu se solí. Až začne vařit, těsto do ní propasírujeme přes síto.
Krok 3: Uvařené halušky poznáme tak, že vyplavou na hladinu. Poté je vytahujeme a přendáváme do misky.
Přidáme navrch máslo a vmícháme do halušek, aby se nelepily, vmícháme brynzu. Slaninu si nakrájíme na kostičky a osmažíme na pánvi.
Nalijeme na halušky s brynzou a podáváme.
Přidáme navrch máslo a vmícháme do halušek, aby se nelepily, vmícháme brynzu. Slaninu si nakrájíme na kostičky a osmažíme na pánvi.
Nalijeme na halušky s brynzou a podáváme.
Zveřejněno 20. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s brynzou a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWkl
Moje poznámka
Halušky s brynzou a slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gWkl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 2 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 3 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 15 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 39 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 40 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 3 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 5 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Tématické fráze:
halušky s bryndzou a slaninou,
brynzové halušky se slaninou,
halusky s brinzou,
halušky s brynzou,
gnocchi s brynzou,
halušky se slaninou,
halušky s uzeným a brynzou,
gnoschi s brynzou,
halušky s bryndzou bez brambor,
gnocchi s brinzou,
slovenské gnochi s brinzou,
brinzove halušky,
brinzové halušky s brynzou,
halusky z brinzou,
noky s bryndzou a slaninou,
halušky s bbynzou a se slaninou,
brynzové strapačky se slaninou,
bryndzové halušky se slaninou,
jak servírovat halušky s bryndzou,
halušky s brynzou a uzeným
Suroviny:
brambory,
mouka,
vejce,
sůl,
slanina,
brynza,
máslo
Komentáře (7)
Slovenské halušky obsahujú surové zemiaky, názov tvojho receptu láka k uvažovaniu nad jeho pôvodom...
V každom prípade má Magduška pravdu, halušky sa robia zo surových zemiakov.