Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí závitek plněný vinnou pěnou

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 371 kJ /
1 523 kcal
Bílkoviny39,82 g
Tuky136,35 g
Vláknina14,30 g
Cholesterol 401 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,08 g
Sacharidy30,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme, osolíme, opepříme, pomažeme hořčicí a česnekovou pastou. Poklademe plátky slaniny. Krok 2: V misce uděláme náplň. Vnitřek vinné klobásy vymačkáme ze střívka, smícháme se solí, pepřem, žloutkem a smetanou. Rozmixujeme a dáme na připravený hovězí plátek. Krok 3: Maso svineme a svážeme nití. Krok 4: V kastrolu orestujeme nakrájenou cibuli do hněda a přidáme závitky. Orestujeme ze všech stran, podlijeme a dusíme do měkka. Krok 5: Nakonec omáčku zahustíme a podáváme s bramborovou kaší.

Zveřejněno 12. 1. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KlE8

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KlE8

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
plněné hovězí závitky, plněný hovězí závitek, závitek z hovězího, hovězí závitek, hovězí s pene, kuřecí závitky plněné vinnou klobásou, hovězí plněné závitky, hovezi zavitky plnene cesnekem, hovězí platek plněny zelím, hovězí plátek plněný zelím a klobásou, hovězí závitek plněný

Suroviny:
plátek hovězí, klobása vinná, žloutek, smetana, sůl, pepř, slanina, hořčice, pasta česneková, cibule, brambory, mléko, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu