Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,86 g |
Tuky | 18,45 g |
Vláknina | 4,59 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 38,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybí maso, zeleninu, bylinky, víno, koření a sůl zalijeme litrem vody, zahřejeme k varu a vaříme 20 minut.
Krok 2: Polévku procedíme a z rybího masa a zeleniny vymačkáme na okraji cedníku co nejvíce šťávy.
Krok 3: Maso rozmixujeme, přidáme strouhanku, promícháme, vložíme do hrnce a postupně ředíme vývarem.
Krok 4: Osolíme, okořeníme, přidáme smetanu a vše přihřejeme téměř k varu. Posypeme jemně nasekanou petrželkou a podáváme.
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Normandská rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koL5
Moje poznámka
Normandská rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koL5
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 1 hodinou
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťáva z květů černého bezu 2
Jindriskas před 8 minutami
Bezé ořechová roláda se šlehačkou
Jandulka13 před 26 minutami
Gnocchi s cuketou
veronika_straka před 37 minutami
Květákové karbanátky
Valis před 1 hodinou
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 1 hodinou
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 1 hodinou
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 1 hodinou
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 2 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 4 hodinami
Tématické fráze:
francouzská rybí polévka,
normanská polévka,
rybí polévka,
normandská polívka,
francouzká rybí polévka,
normanská omáčka,
rybí polévka podle norem,
recept rybí polévka,
čirá rybí polévka,
celoroční rybí polívka,
normandská poévka,
francouska rybi polévka,
normanská rybí polévka,
recepty z rybiho masa,
polévky rybi,
rybí francouzská polévka,
recept na rybí polívku,
normanska polevka recept,
normandské brambory
Suroviny:
treska,
maso z langusty,
víno bílé,
smetana,
mrkev,
rajče,
česnek,
strouhanka,
celer,
květ muškátový,
majoránka,
petrželka,
pepř,
sůl
Komentáře (7)