Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát s cottage sýrem

Lehký a svěží salát s cottage sýrem, listovou zeleninou a křupavou zeleninou je ideální volbou pro rychlý oběd či večeři. Díky medovo-hořčičné zálivce získá příjemnou chuť, která skvěle doplňuje jemnost sýra i čerstvou zeleninu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

lukas

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie703 kJ /
168 kcal
Bílkoviny1,23 g
Tuky3,00 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 363 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy33,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve připravíme zálivku. V misce smícháme olivový olej, vinný ocet, dijonskou hořčici a lžíci medu. Vše prošleháme metličkou. Krok 2: V salátové míse smícháme mix salátů s mrkví nastrouhanou škrabkou na zeleninu na tenké plátky a rozpůlenými rajčaty. Krok 3: Zamícháme a na talíři přidáme cottage.

TIP: Oblíbené letní zeleninové saláty

Zveřejněno 28. 11. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát s cottage sýrem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LO9v

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Salát s cottage sýrem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LO9v

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

:-)<3:yes::yes:Pěkný a dobrý salátek :-K

mnaaam skoda ze nemam doma cottage,len tvaroh.Ale salatik si spravim na veceru,s tuniakom z konzervy.Paci sa mi ta zalievka,vsetky suroviny mam doma.Ale ked kupim cottage,tak spravim aj s nim.:-):-):-):yes::yes::yes:

Salatek vypada moc pekne.Jednoduche a chutne.:-K:yes:

Tématické fráze:
salát se sýrem cottage, salát s cottage sýrem, rajčatový salát se sýrem cottage, čištění strechy, cottage s rukolou, salát z cottage, salát z rukoly a cottage, cotagge recept, zálivka z cottage, zálivka na salát z rukoly, salát z cottage sýrem, vajickovy salat s cittage syrem, recepty s cottage sýrem, zeleninový salát s cottage sýrem, zálivka z z cottage, salát recept, recepty ze salatu, recept salát, salatovy mix cottage, co se sýrem cottage

Suroviny:
sýr cottage, rukola, polníček, salát lollo rosso, mrkev, rajče cherry, olej olivový, med, ocet vinný, hořčice dijonská

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu