Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 884 kJ / 928 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,20 g |
Tuky | 54,42 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 22,28 g |
Postup přípravy
Příloha: rýže
Zveřejněno 16. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ma-bo dófu (tofu s mletým masem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8B6
Moje poznámka
Ma-bo dófu (tofu s mletým masem)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N8B6
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 11 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 18 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 18 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 20 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno 20. 10. 2025 06:46:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 1 hodinou
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 7 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 11 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 12 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 12 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 15 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 16 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 17 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 17 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso recepty,
ma po tofu,
mapo tofu,
www prostreno cz recepty,
mleté maso,
recept mapo tofu,
mapo tofu recept,
mapotofu recepty,
ma-po tofu,
sojové mase+tofu-recepty,
tofu v kauflandu,
cooking pasta recepty,
kuřecí řízek podle okamury,
tofu recepty,
tofu,
recept mleté maso,
mletá masa,
ma po toufu,
mapho tofu recepty,
ma po tofu recepty
Suroviny:
tofu,
maso mleté,
pórek,
česnek,
zázvor čerstvý,
bujón,
pasta miso,
cukr,
omáčka sojová,
saké,
omáčka chilli,
škrob
Komentáře (4)
souhlasim, ze domaci vyvar by byl lepsi, ale obvykle ho nemam po ruce, kdyz ho zrovna potrebuji...