Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 149 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka se žampiony, zahuštěná hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB88
Moje poznámka
Zeleninová polévka se žampiony, zahuštěná hraškou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZB88
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 10 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské řízečky
Veramik před 42 minutami
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 6 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 6 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 6 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 6 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 6 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 9 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 10 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 10 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 10 hodinami
Tématické fráze:
zampionova polévka,
zeleninová polévka,
zahuštěná zeleninová polévka,
žampionová polévka recept,
zeleninová polévka recept,
polévky recepty,
recept na zeleninovou polévku,
polevka žampionova,
zeleninove polevky,
polévka se žampiony,
zeleninová polévka zahustena,
recepty na zeleninové polévky,
žampiony recept,
recepty polévky,
žampionová polévka recepty,
žampiony recepty,
recepty žampionová polévka,
žampionové polévka recept,
polévka ze žampionů,
polevky žampiony
Suroviny:
mrkev,
květák,
kurkuma,
celer,
hrášek,
pórek,
žampióny,
hraška,
pepř,
petrželka,
voda,
máslo
Komentáře (5)
Pokud mohu poradit těm,kteří nemají možnost použití Hrašky(nedostupnost v regionu,nebo celkem vysoká cena)přidejte o čtvrtinu více zeleniny,po uvaření část "hustého"odeberte,zbytek rozmixujte,nařeďte na polévkovou konzistenci a vložte zbytek odebrané zeleniny