Srdce na smetaně
Zpracování vnitřností je v české kuchyni opomíjenou záležitostí. Mnohé hospodyňky ani neznají jejich využití. Ale naše babičky věděli, jak rychle a nenáročně z nich připravit skvělý oběd.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srdce na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0K
Moje poznámka
Srdce na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0K
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 8 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 9 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 17 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 17 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Martula před 2 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 4 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 4 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 5 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 5 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 5 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 5 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 5 hodinami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovězí srdce na smetaně,
kureci srdce recept,
kuřecí srdce,
vepřové srdce recept,
recepty kureci srdce,
drubezi srdce,
recept na kuřecí srdce,
vepřové srdce recepty,
hovězí srdce recept,
hovězí srdce recepty,
drubeží srdce recept,
kureci srdce recepty,
recept kuřecí srdce,
vnitřnosti na smetaně,
recepty vepřové srdce,
recepty vepřová srdce,
recept na hovězí srdce,
divočák na smetaně,
krůtí srdce,
jelení srdce na slanině
Suroviny:
srdce hovězí,
máslo,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list,
koření hřebíček,
vývar masový,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
ocet,
cukr
Komentáře (15)