Sýrová pochoutka s brynzou
Výrazná brynza, jemná čerstvá ricotta a tvaroh jsou základem pro skvělou pomazánku. K osvěžení chuti nám poslouží čerstvé bylinky, třeba aromaticky výrazný kopr a medvědí česnek. Podáváme ideálně na krající čerstvého chleba.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 035 kJ / 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,83 g |
Tuky | 64,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 229 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,53 g |
Sacharidy | 19,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ricottu spolu s brynzou a tvarohem rozmícháme do hladké konzistence.
Krok 2: Přidáme omyté a nasekané bylinky. Dochutíme solí a pepřem, promícháme.
Krok 3: Pomazánku podáváme na krajíci čerstvého chleba nebo na křupavých knäckebrotech.
Zveřejněno 27. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrová pochoutka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwQp
Moje poznámka
Sýrová pochoutka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwQp
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
Noumik před 3 hodinami
Játrová omáčka
Antonausprag před 6 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 7 hodinami
Segedínský guláš
Bomber před 8 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
MirkaTioka před 8 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Jan Nemec před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Martina84 před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
LLakin před 9 hodinami
Anglické palačinky
Witoraz před 10 hodinami
Suroviny:
sýr ricotta,
tvaroh,
brynza,
čerstvé bylinky,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (3)