Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 633 kJ / 2 541 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,09 g |
Tuky | 63,05 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 6,51 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 412,88 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny na omládek umícháme a necháme asi 45-60 minut kynout.
Krok 2: Přidáme zbytek surovin a umícháme těsto, které necháme asi hodinu kynout.
Krok 3: Vykynuté vytáhneme na jemně pomoučený stůl, propracujeme, rozdělíme na 8-10 dílků a z každého uděláme bulku, kterou uložíme na plech s pečícím papírem nebo fólií.
Krok 4: Každou bulečku po obvodu žiletkou několikrát paprskovitě nařízneme, necháme vykynout a upečeme v předehřáté troubě (200°C / 20-25 minut).
Zveřejněno 14. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslová sluníčka (bulky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xzBq
Moje poznámka
Podmáslová sluníčka (bulky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xzBq
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 9 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 19 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Pozde před 1 hodinou
Hovězí na pepři
Pozde před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Fitulka před 1 hodinou
Francouzské brambory
jjj82 před 1 hodinou
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 2 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 5 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 5 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 5 hodinami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
bulky z podmáslí,
podmáslová sluníčka,bulky,
bulka recept,
jak nařezávat na pečení chleba,
bulky recept,
nadýchana maslove bulky,
sluníčko recept,
chleba sluníčko,
odlamovaci chleba,
zlaté slunce recept,
ziletka na narezavani chleba,
čím nařezávat chleba před pečením,
čím nařezávat chleba před pečením,
cim narezavat chleba,
sluníčko z plechu
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
podmáslí,
voda,
olej,
sůl,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (45)
Už je večer a já musím doplnit můj komentář : bulky jsou vynikající, budu střídat se slunečnicovými trojhránky