Vepřové roládky s kedlubnou a žampiony
Roládky z vepřové kýty jsou plněné uzeninami a proužky papriky s mrkví, které dělají zajímavou strukturu na řezu. Jako přílohu k nim podáváme dušenou kedluben na másle a drobné žampiony zprudka opečené s kapkou citronu.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 103 kJ / 1 698 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,76 g |
| Tuky | 154,56 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 206 mg |
| Sodík | 3,25 g |
| Sůl | 8,18 g |
| Sacharidy | 34,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové roládky s kedlubnou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6R45
Moje poznámka
Vepřové roládky s kedlubnou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6R45
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 14 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 6 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 9 minutami
Mila kuličky
Marule před 46 minutami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 1 hodinou
Oříškový sen - sušenky
cernar před 2 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 21 hodinami
Suroviny:
plátek vepřový,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
hořčice,
slanina anglická,
chorizo,
mrkev,
paprika,
máslo,
cibule,
rozmarýn,
zelenina kořenová,
smetana,
voda,
kedlubna,
sůl,
máslo,
žampióny,
sůl,
šťáva citronová,
olej
Komentáře (3)