Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 147 kJ / 1 469 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 214,23 g |
| Tuky | 25,16 g |
| Vláknina | 11,90 g |
| Cholesterol | 490 mg |
| Sodík | 561 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 33,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64D7
Moje poznámka
Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64D7
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 15 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 12 minutami
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 2 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 12 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 12 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 14 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 15 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 15 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 16 hodinami
Tématické fráze:
vepřová líčka na víně,
veprove líčka na víně,
vepřové líčka,
recept vepřová líčka na víně,
vepřová líčka na zelenině,
vepřová líčka,
vepřové na červeném víně,
vepřova lička na,
líčka na cervenem víně,
recepty babica versus sapík,
vepřové maso se zeleninou na víně,
veprovy licka na vine,
nejlepší vepřová líčka na víně,
vepřove na víně,
vepřová líčka recepty,
vepřova licka recept,
recept na vepřová líčka na víně,
recept na vepřové lička na víně,
veprova licka na vine recept,
líčka veprova
Suroviny:
líčka vepřová,
sůl,
olej,
cibule,
mrkev,
kořen petržele,
celer,
cibulka,
protlak rajčatový,
tymián,
bobkový list,
pepř černý,
víno červené suché,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (7)
No, ono je jednodušší rcp jenom napsat, než ho i uvařit, ale myslím, že fotit jídlo není bezpodmínečně nutné, protože ne každý má tu možnost...
A že není možné neustále něco vymýšlet?
Nemáte recht
Zrovínka se tu ukázal nový recepis na knedlo-zelo-kuře
linkstrem:
Pravda, s vínem a vývarem nakládám jinak, jinak ale dělám hovězí líčka stejně stejně
No, skoro stejně...