Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 147 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,23 g |
Tuky | 25,16 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 33,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64D7
Moje poznámka
Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64D7
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 34 minutami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 17 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 38 minutami
Kuřecí čína
Cikitaka před 42 minutami
Švestková buchta
ctomala před 1 hodinou
Švestková povidla
ctomala před 1 hodinou
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 3 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřová líčka na víně,
veprove líčka na víně,
vepřové líčka,
recept vepřová líčka na víně,
vepřová líčka na zelenině,
vepřová líčka,
vepřové na červeném víně,
vepřova lička na,
líčka na cervenem víně,
recepty babica versus sapík,
vepřové maso se zeleninou na víně,
veprovy licka na vine,
nejlepší vepřová líčka na víně,
vepřove na víně,
vepřová líčka recepty,
vepřova licka recept,
recept na vepřová líčka na víně,
recept na vepřové lička na víně,
veprova licka na vine recept,
líčka veprova
Suroviny:
líčka vepřová,
sůl,
olej,
cibule,
mrkev,
kořen petržele,
celer,
cibulka,
protlak rajčatový,
tymián,
bobkový list,
pepř černý,
víno červené suché,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo
Komentáře (7)
No, ono je jednodušší rcp jenom napsat, než ho i uvařit, ale myslím, že fotit jídlo není bezpodmínečně nutné, protože ne každý má tu možnost...
A že není možné neustále něco vymýšlet?
Nemáte recht
Zrovínka se tu ukázal nový recepis na knedlo-zelo-kuře
linkstrem:
Pravda, s vínem a vývarem nakládám jinak, jinak ale dělám hovězí líčka stejně stejně
No, skoro stejně...