Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
Bramborové těsto plněné uzeným masem, podávané se silným masovým výpekem a dušeným červeným zelím. Spojení plné chutí, které svou vůní přiláká hladové strávníky už během vaření. Příprava je sice pracnější, ale stojí za to.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJxZ
Moje poznámka
Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJxZ
Nejnovější recepty
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 1 hodinou
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 8 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 8 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 19 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 45 minutami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 49 minutami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 1 hodinou
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 2 hodinami
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 4 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 5 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 7 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 7 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 7 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
brambory,
mouka polohrubá,
mouka hrubá,
vejce,
cibule,
sádlo,
sůl,
zelí červené,
cibule,
sádlo,
víno červené,
jablko,
koření hřebíček,
sůl,
pepř,
kmín celý,
cukr,
ocet,
špek,
cibule,
sádlo,
česnek,
mouka hladká,
sůl,
vývar masový
Komentáře (4)