Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
Bramborové těsto plněné uzeným masem, podávané se silným masovým výpekem a dušeným červeným zelím. Spojení plné chutí, které svou vůní přiláká hladové strávníky už během vaření. Příprava je sice pracnější, ale stojí za to.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJxZ
Moje poznámka
Bramborová roláda s uzeným masem, červeným zelím a sosíčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWJxZ
Nejnovější recepty
Salát z černé čočky
Přidáno před 5 hodinami
Salát ze syrové červené řepy s majonézou
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí prso s kari, dušenou kedlubnou a avokádem
Přidáno před 21 hodinami
Tvarohovo-pomerančový krém s kešu ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Hruškovo-sýrový koláč
Přidáno 21. 1. 2025 12:01
Vepřové marinované kapsy plněné slaninou, křenem a jablky
Přidáno 21. 1. 2025 07:22
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Jednoduchý cibulový salát je hit sociálních sítí. Nadchne pikantní kořeněnou chutí a ostrosti cibule se zbavíte jedním fíglem
Frankfurtská polévka: Polévku plnou chutí si připravte podle jednoduchého receptu s kvalitními párky a dochuťte ji libečkem
Ladislav Špaček poradil, jak se chovat na plese: Lepší je se navečeřet doma a hlídat alkohol, říká odborník na etiketu
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky na paprikách
Amonis před 18 minutami
Zeleninová směs v pikantní omáčce
Leoni před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
miroslavpokorny před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
MamkaTerka před 2 hodinami
Kávové muffinky
Ivca14 před 4 hodinami
Gnocchetti se smetanovou omáčkou a brokolicí
Ivca14 před 6 hodinami
Vietnamská polévka Pho Bo
ibechynova před 15 hodinami
Maminčino kuře – klasický recept
Merylas před 15 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Dajda před 17 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Adellis před 19 hodinami
Suroviny:
maso uzené,
brambory,
mouka polohrubá,
mouka hrubá,
vejce,
cibule,
sádlo,
sůl,
zelí červené,
cibule,
sádlo,
víno červené,
jablko,
koření hřebíček,
sůl,
pepř,
kmín celý,
cukr,
ocet,
špek,
cibule,
sádlo,
česnek,
mouka hladká,
sůl,
vývar masový
Komentáře (2)