Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Netradiční surovinou a zároveň drobnou chutnou delikatesou jsou králičí ledvinky. Jejich chuť je jemná a příprava snadná. Stačí je orestovat na cibulce, přidat bylinky a nechat dusit podlité vínem. Po změknutí je doplní smetana, koření a je hotovo.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n57p5
Moje poznámka
Králičí ledvinky v rozmarýnovo-smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n57p5
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 12 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 13 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 15 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 6 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 8 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 9 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 10 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 10 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 10 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 11 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 14 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 15 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 15 hodinami
Suroviny:
ledvinky králičí,
cibule,
olej,
rozmarýn,
česnek,
víno bílé,
smetana ke šlehání,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř mletý,
bylinky zelené
Komentáře (1)