Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,18 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 64,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička pod hraškovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPXr
Moje poznámka
Krkovička pod hraškovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPXr
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 24 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 15 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 1 hodinou
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 4 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
bešamel z hrašky,
jak marinovat maso,
plátky z krkovičky,
recepty na krkovíčku,
veprova krkovice pod perinkou,
kotleta pod sněhovou peřinou,
krkovička a bešamel,
krkovice pod perinkou,
recept z vepřové krkovičky,
vareni recepty peceme krkovicku,
vepřové kotlety v hořčici s porkem,
vepřové kotlety v hořčici s porkem
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
olej,
sůl,
masox,
hraška,
voda,
vejce,
hořčice
Komentáře (13)
Jo, Ivo, mimochodem...PLUS..
Jenny, co takhle použít Google?