Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 746 kJ / 1 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,40 g |
Tuky | 28,20 g |
Vláknina | 91,78 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 3,02 g |
Sacharidy | 87,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Venkovské italské kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q2w0
Moje poznámka
Venkovské italské kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q2w0
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 2 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 4 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 4 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 5 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 7 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 9 hodinami
Tématické fráze:
italské kuře,
italské kuře recept,
italské recepty kuře,
italské recepty,
italske recepty na kure,
konfitované kuře,
italsky kuře,
venkovské recepty,
italský recept na kuře,
italské kuře ii,
venkovskerecepty,
italské kuře na pánvi,
kure italske,
recepty italské kuře,
kure italsky recept,
recepty na kuře,
italské recepty s obrázky,
recept kureci italsky,
recept italské kuře,
italské kuřecí recepty
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
celer řapíkatý,
mrkev,
cibule,
česnek,
rajče,
bazalka čerstvá,
nať celerová,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (27)
Nejen chutě, ale i chápání textu se liší, že
Stojí psáno: "Řapík z celeru by u nás bohužel chlapi nejedli..."
No, pokud paní myslí řapíky z bulvového cereru, pak se jim ani nedivím, že
No, "řapík z celeru" vs. "řapíkatý celer" tak to je setsakra rozdíl, že
Aničko, jestli ho budeš kupovat, tak si dej pozor, aby byl opravdu čerstvý, já ho mám ráda i syrový
Magdalenko, já myslím, že by to neměl být takový problém řapíkatý celer sehnat.
len za tým stonkovým zelerom by som ja musela dosť dlho cestovať...