Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 945 kJ / 1 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,22 g |
Tuky | 128,30 g |
Vláknina | 20,78 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 27,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89P3
Moje poznámka
Králík na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89P3
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 17 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 18 hodinami
Pórkový krém
Přidáno 21. 5. 2025 11:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sova1 před 15 minutami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Markeeta před 20 minutami
Lotrinské těstoviny
Stepanka.M. před 35 minutami
Letní koláč
Freya98 před 42 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Eva1mamina před 52 minutami
Vepřová plec na hořčici
dexulka před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
Roubalka8 před 3 hodinami
Jahodové muffiny
Petra.21 před 4 hodinami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 13 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 15 hodinami
Tématické fráze:
hlíva ústřičná recepty,
kralik s hlivou ustricnou,
králík recepty,
hlíva ústřičná do mrazáku,
kralik s hlivou,
kralík na hlívu ústřičnou,
kraliknahlive,
hlíva ústřičnå mrazåk,
hlíva do mrazáku,
králík na hlíávě,
hlívy ústřičné do mrazáku,
jak hlivu ustricnou na mrazak,
recept na králíka,
kralik na smetane s hlívou ústřičnou,
králík top recepty,
kralík na hlívách,
recept z hlivy ustrcne,
hlíva ústřičná zakysaná smetana,
recepty z králíka,
co uvařit z hlívy ústřičné
Suroviny:
stehno králičí,
hlíva ústřičná,
slanina anglická vcelku,
cibule červená,
smetana zakysaná,
máslo,
koření na králičí maso,
vývar,
víno bílé,
petrželka zelená,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Já jsem se učila vařit na králičím mase (u rodičů bývalého manžela jsme toho měli plný mrazák a na nic jiného jsme neměli) a byla to docela dobrá škola...králičí je tvárné, variabilní a tak dobré, jak mu to kuchař dopřeje a umožní...
Recept vypadá moc dobře