Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 816 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,09 g |
Tuky | 13,92 g |
Vláknina | 21,59 g |
Cholesterol | 950 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 53,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
Moje poznámka
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 11 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 1 hodinou
Chilli con carne
helusa27 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 11 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 12 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 14 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 14 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 14 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 15 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 15 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 16 hodinami
Tématické fráze:
zadelavane drzky,
jak vařit držky,
jak dlouho vařit držky,
předvařené držky,
polevka z morkových kostí,
drztkova polevka,
jak dlouho varit kosti,
držšťková polévka,
jak dlouho vařit dršťky,
předvařené držtky,
zadělávané držky recept,
držťková polévka recept,
jak dlouho se vari morkove kosti,
aby polévka nezkysla,
jak dlouho se vaří držky,
jak dlouho se vaří syrové dršťky,
polévka z morkové kosti,
recept na zadělávané držky,
dršťkovka,
kalanchoe léčiva
Suroviny:
dršťky,
cibule,
česnek,
kost hovězí morková,
masox,
paprika sušená sladká,
pepř,
majoránka,
sůl,
pasta česneková,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (17)
Vašíku,vaříme stejně,jen postup mám trošku odlišný ,na chuti to však nic nemění.Do hrnce ještě dávám vyvařit stonky libečku a celeru,hezky to voní po domě
Když je možnost a náhodou jsou dršťky za 70,-kč,koupíme móóóc
Jenže je to dršťkovka a ta si bodík zaslouží.