Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 416 kJ / 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,22 g |
Tuky | 31,96 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 3,02 g |
Sacharidy | 25,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žemlovka z jitrnic se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VmlM
Moje poznámka
Žemlovka z jitrnic se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VmlM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 9 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 13 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 17 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 7 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 9 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 10 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 hodinami
Tématické fráze:
opečená jitrnice,
recepty z jitrnic,
jitrnice recept,
jitrnice s bramborem,
opečené jitrnice,
jelito s bramborem,
pečená jitrnice,
jelito se zelím,
recepty z jitrnice,
recept z jitrnic,
jak dělat jitrnice,
jitrnice recepty,
pečená jitrnice se zelím,
pečené jelito,
opecena jitrnice recept,
z jitrnic,
jitrnice,
recepty na jitrnice,
recept jitrnice,
jelita se zelim
Suroviny:
veka,
zelí hlávkové,
jitrnice,
cibule,
sýr plátkový,
kečup sladký,
vejce,
mléko,
kmín drcený,
olej,
sůl
Komentáře (13)