Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 816 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,09 g |
Tuky | 13,92 g |
Vláknina | 21,59 g |
Cholesterol | 950 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 53,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
Moje poznámka
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 27 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 4 minutami
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 4 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Tématické fráze:
zadelavane drzky,
jak vařit držky,
jak dlouho vařit držky,
předvařené držky,
polevka z morkových kostí,
drztkova polevka,
jak dlouho varit kosti,
držšťková polévka,
jak dlouho vařit dršťky,
předvařené držtky,
zadělávané držky recept,
držťková polévka recept,
jak dlouho se vari morkove kosti,
aby polévka nezkysla,
jak dlouho se vaří držky,
jak dlouho se vaří syrové dršťky,
polévka z morkové kosti,
recept na zadělávané držky,
dršťkovka,
kalanchoe léčiva
Suroviny:
dršťky,
cibule,
česnek,
kost hovězí morková,
masox,
paprika sušená sladká,
pepř,
majoránka,
sůl,
pasta česneková,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (17)
Vašíku,vaříme stejně,jen postup mám trošku odlišný ,na chuti to však nic nemění.Do hrnce ještě dávám vyvařit stonky libečku a celeru,hezky to voní po domě
Když je možnost a náhodou jsou dršťky za 70,-kč,koupíme móóóc
Jenže je to dršťkovka a ta si bodík zaslouží.