Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 858 kJ / 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,10 g |
Tuky | 10,53 g |
Vláknina | 16,04 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 24,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
Moje poznámka
Hornický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVoy
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 11 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 11 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 9 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 10 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 14 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 14 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 14 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 14 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 15 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 15 hodinami
Tématické fráze:
čím zahustit guláš,
gulas pro 30 osob,
čím zjemnit gulaš,
jak zahustit guláš,
gulas pro 40 osob,
anna remková životopis,
anna remková životopis,
barmský guláš,
cim zahustim gulas,
jak zjemnit hovězí gulas,
recept guláš pro 40 osob,
hornacky gulas,
gulaš z kližky na způsob divočiny,
vhodné maso na guláš,
balkansky guláš,
horniacký guláš,
dort hornický,
hovezi gulas pro 40 osob,
hornický vepřový guláš,
lahůdkový guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
pažitka,
máslo,
houby,
paprika čerstvá červená,
česnek,
paprika čerstvá zelená,
klobása ostravská,
rajče,
kmín celý,
sůl,
vývar hovězí,
olej
Komentáře (57)
a Rotchildove milióny...
Děkuji všem za zastání
a Rotchildove milióny...
Jani, tvé fotky jsou krásné...
Jani - nic s z toho nedělej, fotky máš krásný a asi Ti to někdo závidí.
jinak myslím že je jedno kdo fotil - hlavně je důležité kdo vařil...