Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 674 kJ / 1 356 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 205,48 g |
| Tuky | 43,21 g |
| Vláknina | 9,88 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 705 mg |
| Sůl | 1,47 g |
| Sacharidy | 31,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková z vepřového v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP9J
Moje poznámka
Svíčková z vepřového v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BP9J
Nejnovější recepty
Skořicové hvězdičky s polevou
Přidáno před 2 hodinami
Ořechy s jablečným karamelem podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
Přidáno před 6 hodinami
Dětský domácí punč
Přidáno před 14 hodinami
Linecké koláčky s malinovou marmeládou
Přidáno před 18 hodinami
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
artistichideaway před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
kimlo před 1 hodinou
Jogurtová buchta
1anoli1 před 2 hodinami
Cuketové řezy s mákem
HelenaR před 2 hodinami
Krůtí holanďani
Zlatka25 před 4 hodinami
Nejen vánoční linecké vykrajované cukroví
Kratule před 5 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Margot kuličky
Junys před 16 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 16 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 17 hodinami
Tématické fráze:
svíčkova z vepřoveho masa,
svíčková z vepřové plece,
svíčková z plecka,
svíčková z vepřového masa s halali,
svíčková v pomalém hrnci,
svíčková z vepřové kýty,
svičkova z vepřoveho masa a halali,
svíčková z plece,
svickova s plecka,
pomalý hrnec svíčková,
vepřové jako svíčková,
svíčková z pomalého hrnce,
vepřová svíčková recepty,
svíčková v ph,
vepřové srdce ala svíčková,
vepřové ala svíčková,
svíčková s vepřovým masem,
recepty z vepřové svíčkové,
veprove maso na svickovou,
svíčková s vepřového masa
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list,
ocet,
sůl,
šlehačka,
mouka hladká,
olej
Komentáře (19)
PS: pro úplnost receptu, kdy prováříte mouku zašlehanou ve smetaně?
Mně přijde s Halali moc slaná zkoušela jsem ji kdysi a vůbec mně nechutnala dělám jí s kořenovou zeleninou někdy když pospíchám tak dávám mraženou zeleninu pod svíčkovou
Jiřinko, prosím Tě mám pomalý hrnec, sice už dlouho, ale já v něm ještě nevařila. Moje premiéra bude v sobotu svíčková a též z vepřového masa.
Vaříš tu svíčkovou úplně stejně, jako já, bez přídavku halali. Ale to není podstatné. Já se Tě chtěla jen zeptat, jak vyděláš to maso a rozmixuješ tu zeleninu, a pak tam dáváš tu šlehačku, dáváš to zpátky do PH a tam ještě dopomalit, nebo už to doděláváš v normálním hrnci.Díky Scarlet
Svíčková je mňamka