Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 693 kJ / 1 600 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 181,75 g |
| Tuky | 91,05 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 700 mg |
| Sodík | 120,77 g |
| Sůl | 301,30 g |
| Sacharidy | 11,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pstruha nafiletujeme od hřbetu aby nám bříško ryby zůstalo a z každého pstruha uděláme jedno velké file,odtraníme pečlivě všechny kostičky, omyjeme, a naložíme do soli. Po 10 minutách ryby vypereme ve studené vodě a ještě jednou zkontrolujeme jestli jsme odstranili všechny kosti.
Krok 2: Očištěnou zeleninu, žampiony a cibulku nakrájíme na tenké nudličky, malinko osolíme přidáme bylinky utřené v hmoždíři, zázvor, wasabi a promícháme.
Krok 3: Filet ze pstruha naplníme zeleninou, zarolujeme, pokapeme citronem, olivovým olejem, zabalíme do banánového listu a naskládáme do pekáčku.
Krok 4: Pečeme v troubě na 175°C cca 25 minut nebo můžeme grilovat na grilu. Banánový list zabrání spálení ryby a vysušení.
Zveřejněno 25. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolky ze pstruha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvNM
Moje poznámka
Rolky ze pstruha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvNM
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 38 minutami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 39 minutami
Třená buchta
Martina Veveruska před 44 minutami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 8 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak zbavit rybu slizu,
jak zbavit pstruha slizu,
jak vykostit pstruha,
jak jíst pstruha,
pstruh sliz,
jak zbavit ryby slizu,
pstruh recepty,
sliz na pstruhovi,
jak se zbavit slizu na rybě,
sliz na rybě,
jak grilovat sledě,
vykostit pstruha,
jak grilovat pstruha,
jak se zbavit slizu na pstruhovi,
sliz na pstruhu,
jak se zbavit slizu z ryb,
jak zbavit pstruha kostí,
jak na pstruhy,
pstruh kosti,
jak se zbavit slizu u ryby
Suroviny:
pstruh,
sůl,
bylinky,
mrkev,
petržel,
žampióny,
pasta wasabi,
zázvor,
cibulka jarní,
olej olivový,
citron,
list banánový
Komentáře (29)
Hezky to vypada, ale myslim, ze musis ´byt ve sve profesi jinak urocte kuchar, znam jednoho cloveka , c osi rika fantom a je vazne kuchaŕ a umi,