Vepřová játra se žampionovo-cibulovým přelivem
Suroviny
Porce: 2 porce-2+2 plátky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 843 kJ / 1 636 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,07 g |
Tuky | 101,45 g |
Vláknina | 8,58 g |
Cholesterol | 1,92 g |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 6,71 g |
Sacharidy | 40,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra se žampionovo-cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEmp
Moje poznámka
Vepřová játra se žampionovo-cibulovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NEmp
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 11 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 11 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra na žampionech,
radek kašpárek recepty,
vepřová játra,
receptykasparek,
šéfkuchař radek kašpárek,
kašparek co bude dnes k večeři,
recepty pana kasparka,
nádivka velikonoční radek kašparek,
recepty radka kasparka,
kuchař kašpárek recepty,
co bude dnes k večeři recepty radka kašpárka,
králík recepty radek kašpárek,
vepřove játra na špeku,
vepřová jatra se na žampionech,
recepty z vepřových jater a žampionů,
veprova jatra dietne,
játra podle kašpárka,
kašparek velikonoční nádivka,
radek kašpárek recepty vepřové,
vepřová játra recepty
Suroviny:
játra vepřová,
pepř mletý,
špek,
cibule,
žampióny,
voda,
bujón zeleninový,
víno červené,
máslo,
cibulka jarní
Komentáře (16)
Díky za hodnocení a komentář
Špagetko pan šéfkuchař použil krásnou libovou anglickou
(Jen přewmýšlím o tom špeku, zda ho vynechat nebo nahradit Vahalovou slaninou)