Postup přípravy
Zveřejněno 8. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkova krkovička s erteplama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RMmK
Moje poznámka
Kadlíkova krkovička s erteplama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RMmK
Nejnovější recepty
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 57 minutami
Sépiové černé špagety s krevetami a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 7 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 14 minutami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 41 minutami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 1 hodinou
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 1 hodinou
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 1 hodinou
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 2 hodinami
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 2 hodinami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
co vařit o víkendu,
krkovička recepty,
co vařit na víkend,
co vařit z krkovičky,
krkovička,
co vařit o víkendu recepty,
co vařit,
kadlíkova kuchařka,
co vařit z krkovice,
co budu vařit,
co vařit k obědu,
krkovička pro chlapy,
jak dlouho se peče krkovička,
jak uvařit krkovici,
co varit z krkovice recepty,
recepty z krkovice,
nějaký recept z krkovičky,
co uvařit k obědu,
co varit z krkovicky,
co vařit -plecko
Suroviny:
krkovice vepřová,
česnek,
sůl,
pepř,
tymián,
olej,
mouka hladká,
sádlo
Komentáře (55)
Nejste náhodou sestřenice?
Hezký den všem
chci ZNOVU a OPĚT napsat, že i jednoduché a "obyčejné" recepty jsou vítány. Samozřejmě, že se nevyrovnají propracovaným složitým receptům, podle kterých mohou vařit profesionálové nebo zkušenější kuchaři, ale i takový student nebo kuchař začátečník jistě hledá, čím obohatit housku nebo co se vše dá přidat do míchaných vajíček. Proto prosím neurážejte takové recepty a už vůbec ne jejich autory. Děkuji
Jen mě zaráží, že admini jsou zděšeni z komentářů u (mírně řečeno) kontroverzních receptů stepiny, ale urážlivé komentáře luckymoon u dvou Kadlíkových receptů jim nijak nevadí.A troufám si tvrdit, že to je silná káva.
Kadlíku, nebuď smutný a dál nás bav a inspiruj
Možná tomu, co jsem teď napsala, nerozumíš, ale určitě si to přečte někdo z těch, kdo bude vědět...
Tvoje receptíky jsou milé a vařitelné, fandím ti.