Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 742 kJ / 3 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,46 g |
Tuky | 123,89 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 614 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 449,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZGE
Moje poznámka
Makovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZGE
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 12 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí rarášky
Sahula před 1 minutou
Gulášová polévka II.
Kajkajak před 9 minutami
Domácí kečup
kamiliestuchlikova před 10 minutami
Hrnečkový třený koláč se švestkami, mákem a drobenkou
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Špecle s kuřecí směsí
Lenkaurbanek@seznam.cz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Katkabi před 1 hodinou
Nadýchané citronovo-ricottové lívance
horas před 1 hodinou
Řecké bifteki s citronovými bramborami a tzatziki
AndreaAbb před 3 hodinami
Hraběnčiny řezy se švestkami
m.lumicek před 4 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Ronik před 4 hodinami
Tématické fráze:
kynutý makovník,
makovník od babičky,
tvarohový makovník,
makovník z kynutého těsta,
makovník s tvarohem,
recepty-makovnik,
makovnik na plech,
makovnik bez mouky,
makovník z celého máku,
makový závin kynutý od babičky,
makovník kynutý,
dobrý makovník,
testo na makovnik,
jak se peče makovník,
tvarohový závin kynutý od babičky,
nevykynuté těsto,
kynutý makovník recept,
makovník-recept,
makovnik s kynuteho testa,
kynuté těsto na makovník
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
cukr moučkový,
máslo,
droždí,
mléko,
sůl,
olej,
žloutek,
mák,
cukr moučkový,
mléko
Komentáře (93)
Michalo
Nebolo to cesto riedke ? Vtedy sa zvykne rozíst. Mnozstvo múky, mlieka je vzdy len orientacný, nedá sa to presne napísat, pretoze kazdá múka je iná. Musís sa orientovat podla hustoty cesta. Cesto na závin nesmie byt riedke, nesmie tiect. Ale nech ta to neznechutí, nabudúce to bude urcite lepsie.