Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eliza Eliza

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 741 kJ /
1 372 kcal
Bílkoviny175,23 g
Tuky72,11 g
Vláknina2,27 g
Cholesterol 437 mg
Sodík 2,61 g
Sůl6,60 g
Sacharidy5,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky masa lehce naklepeme a nařízneme na okrajích. Krok 2: Asi 4 lžíce olivového oleje promícháme s nakládací směsí Křehké maso, česnekem a petrželkou. Krok 3: Natřeme na maso a necháme odležet asi 2 hodiny. Krok 4: Poté maso lehce poprášíme hladkou moukou a zprudka z obou stran opečeme dohněda. Krok 5: Opečené plátky vložíme do pekáčku, posolíme a opepříme. Krok 6: Ve výpeku roztopíme asi 2 lžíce másla a přilijeme vývar. Promícháme a nalijeme na maso v pekáčku tak, aby bylo téměř ponořené. Krok 7: Přikryjeme alobalem a pečeme při mírné teplotě (tak 170°C asi 20 minut. Krok 8: Na jednotlivé porce masa položíme plátek Parmské šunky, nasypeme čtvrtinu plátků čerstvých žampionů a proužky Hermelínu. Krok 9: Vrátíme do trouby a zapékáme asi 10 minut.

Zveřejněno 13. 4. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X7OW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná roštěná s Parmskou šunkou, žampiony a Hermelínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/X7OW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-p moc pěkný recept:yes::-K

Krása.Samé dobré věci.:yes::-*

Elizo - nádherná dobrota:yes::-D

tak to musí být mňamka a fotka parádní:yes::-p

Eli, Ty jsi měla roštěnkový den:-)
Moc hezký recept:-p:yes:

Elí, tak na tom bychom si opravdu pochutnali a ještě oblízli všech 10 prstů:-)) Máš jasnej 9.bod:yes:

Vypada to vazne dobre, +8 :yes:. :-K

Bomba...a nádherná:yes:

:-p:-p, nemám slov nádhera+1:yes:

Určitě bych porcí nepohrdla:yes:.

Co dodat, krásné, rychlé a dobré;-);-);-)

Vypadá to hodně jedlé!:yes::-p

Podle fotek a použitých surovin zaručená pochoutka:-p+:yes::yes:

Ja jsem dostala zase hlad :-D:yes::yes::-p.

Tématické fráze:
vepřová panenka s parmskou šunkou, vepřová panenka v parmské šunce, parmska sunka, panenka v parmské šunce, roštěnky na žampionech, roštěná se zampiony, steak s parmskou šunkou, vepřová panenka recepty s parmskou sunkou, parmska sunka na pizze fotky, roláda s parmskou šunkou, panenka s parmskou šunkou, panenka s parmskou šunkou recept, recept vepřová panenka v parmské šunce, marinovaný steak z roštěnky se žampiony, vepřové maso s parmskou šunkou, veprovy steak s parmskou sunkou, recept s parmskou šunkou, pečené maso v parmské šunc, vepřové maso s parmskou šunkou#utm_source=obrazky.cz, recepty vepřová panenka s parmskou šunkou

Suroviny:
roštěná hovězí, šunka parmská, žampióny, sýr hermelín, koření křehké maso, česnek sušený, petrželka hladkolistá, olej olivový, vývar masový, mouka hladká, máslo, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu