Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 872 kJ / 3 076 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 405,00 g |
| Tuky | 107,59 g |
| Vláknina | 50,89 g |
| Cholesterol | 1,46 g |
| Sodík | 1,27 g |
| Sůl | 2,78 g |
| Sacharidy | 98,56 g |
Postup přípravy
Sójovové kostky zalejeme horkým vývarem, který jsme si připravili z 500 ml vody a bujónu. Necháme asi 10 minut nabobtnat, ocedíme, trochu vymačkáme a společně s játry pomeleme. Přidáme prolisovaný česnek, koření, petrželku, osolíme a podle potřeby zahustíme strouhankou. Necháme asi 5 minut odpočinout, tvarujeme knedlíčky, které vhazujeme do vařícího vývaru z kostí. Krok 4: Knedlíčky můžeme taky protlačovat do vývaru přes cedník na halušky.
Zveřejněno 16. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z kostí s játrovo-sójovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wE1R
Moje poznámka
Polévka z kostí s játrovo-sójovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wE1R
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 4 minutami
Pizza šneky
Kajkajak před 24 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 31 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Tématické fráze:
polévka z kostí,
navod na jatrove knedlicky,
játrové knedlíčky do polévky,
vepřové játrové knedlíčky do polévky,
vepřové játrovými knedlíčky,
knedlíčková polévka z vepřových kostí,
jatrove knedlicky do polivky,
polévka z kostí s játrovými knedlíčky,
500 g jatrove knedlicky do polevky,
500 g recept na játrové knedlíčky do polévky,
játrové knedlíčky 250g jater,
játrové knedlíčky doba varu,
návod na přípravu játrových knedlíčků,
polévka s kostí s játrovými knedlíčky,
sojove kost v polevce,
vývar z kostí s knedlíčky,
kde koupit kosti,
vývar z kostí doba
Suroviny:
kost hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
paprika čerstvá červená,
libeček,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl,
petrželka zelená,
játra hovězí,
kostky sojové,
bujon kuřecí,
česnek,
vejce,
majoránka,
pepř mletý,
sůl,
strouhanka,
petrželka zelená,
nudle
Komentáře (11)
Podobně dělám, jen používám vlastní vývar, a do knedlíčků přidám i libeček
Jani díky