Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 688 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,44 g |
Tuky | 58,18 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 915 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 5,68 g |
Sacharidy | 17,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius s Majolkou®(tatarkou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoY0
Moje poznámka
Pangasius s Majolkou®(tatarkou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoY0
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 21 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 52 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 5 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 6 hodinami
Tématické fráze:
losos s Majolkou®,
kuřecí maso s Majolkou® hellmans recepty,
ryba s tatarkou,
Majolka®,
pangasius na kmíně,
masove recepy,
losos s tatarkou,
recepty s tatarkou,
recepy losos,
tatarka,
recepy vánoční cukroví,
časopis glanc recepty,
pangas na kmíně,
jak dlouho péct pangasiuse,
pangasius zapeceny s Majolkou®,
brambory s tatarkou,
řízky s Majolkou®,
aljašská treska recept,
pangasius recepty,
treska s tatarkou
Suroviny:
pangasius,
brambory,
smetana,
vejce,
sýr tvrdý,
majolka,
koření na ryby,
kmín celý,
sůl
Komentáře (20)