Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 203 kJ / 1 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,96 g |
Tuky | 102,34 g |
Vláknina | 18,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 72,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roláda pomodoro na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nlO
Moje poznámka
Vepřová roláda pomodoro na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nlO
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 11 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 15 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
veprova rolada,
tymian,
bůčkový plát,
vepřová roláda recept,
pomodoro,
omacka z vypeku,
veprova rolka s ryzi,
vepřová roláda vid,
vepřové maso pomodoro,
roláda z bůčkového plátu,
veprova rolada susena rajcata,
vepřová rolka se sušenými rajčaty,
recepty z mletého vepřového masa,
veprov roláda recepty s obrázky,
jake vepřove maso na roladu,
jde k rolade ryze,
příprava vepř. masa na roladu,
roláda z ořezu žeber,
příprava pomodoro,
snitka tymiánu
Suroviny:
žebra,
rajče sušené,
klobása,
cibule,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
tymián čerstvý,
kost,
režná nit
Komentáře (13)
Jinak já nechválím také recept podle jména autora, ale jen podle toho jestli mne recept zaujal. A tenhle jo