Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát s grilovacími klobáskami

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 657 kJ /
635 kcal
Bílkoviny57,96 g
Tuky32,97 g
Vláknina5,64 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 3,63 g
Sůl8,45 g
Sacharidy24,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na mísu vyskládáme natrhaný salát, oloupané avokádo nakrájené na plátky, které zakápneme citronem, aby nezhnědlo, plátky okurky. Na lžíci oleje opékáme na kousky nakrájené klobásky dočervena. Krok 2: Dáme stranou, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, když je trochu osmažená, zasypeme ji cukrem, přidáme hořčici a rajčátka a chvíli smažíme společně (pozor, hořčice docela prská). Krok 3: Klobásky a směs z pánve navršíme na zeleninu, do pánve nalijeme ocet, trochu naředíme vodou (asi lžíci), trošku přisolíme, opepříme a svaříme a odškrabeme přípečky. Zakapeme tím salát a ihned podáváme s křupavou bagetkou.

Zveřejněno 13. 5. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2g6W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2g6W

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Děkuju za ohlasy :-)

Marsi Mesi: ty z velkoobchodů taky nejím. U nás dělá grilovací klobásky jeden řezník a jdou na dračku, má dva druhy - bylinkové a pikantní a jsou fakt dobré ;-):-p

Hodně lákavý:-*a dobře vypadající recept:-p+:yes:

žížo přiznám se, že grilovací klobásky ze zásady nejím..:-/ holt špatná zkušenost:-( ale ten obrázek vypadá tak žravě, že to zřejmě vyzkouším na pantátovi:-D:-D:-)) máš bodíka:yes: já si určo taky ždíbnu:-))

miluju zdravě nezdravé:-p:yes:

Bezvadne, kde je avokado, neodolam....:yes::yes::yes::-p.

No už vidím muže jak mlaská, dokonce by si tam dal feferonovou hořčici - tu jsme teď koupili jako novinku - když bude hodný udělám :-D:-D:-D;-):-p:yes:

:-p jééé, to vypadá moc dobře:-p:yes:

Tématické fráze:
salát s klobasou, zeleninový salát s klobásou, zeleninový salát s klobásy, salát z klobásy, zeleninovy salat s klobaskami, klobasy salát, zelenina s klobáskami, velkoobchod s klobáskami, obrázek klobásky červené, salát polníček, pomazanka z avokada, salát z polníčku

Suroviny:
klobása, srdce vepřové, šťáva citronová, okurka salátová, rajče cherry, cibule červená, hořčice kremžská, cukr hnědý, ocet vinný červený, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu