Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 339 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,72 g |
Tuky | 66,68 g |
Vláknina | 13,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 7,75 g |
Sacharidy | 39,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špízy z paneeru a zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Yxq
Moje poznámka
Špízy z paneeru a zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Yxq
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 22 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 56 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 1 hodinou
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 4 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
paneer uzeny,
paneer recepty,
recept na špízy,
lilek piza,
zelenino syrovi špízy,
špízy s kapustičkami,
uzeny paneer,
zeleninová piza,
paneer v marinádě,
recepty z paneeru,
spiz z lilku a cukety,
spízy bez zeleniny,
zelenino masové špízy,
lilek recepty jehla,
garam masala vyroba,
recept ze zeleniny,
špízy recepty,
špízy,
recepty na špízy,
špíz
Suroviny:
lilek,
rajče cherry,
cibule,
česnek,
škrob kukuřičný,
omáčka sojová,
omáčka chilli,
olej,
sůl,
chilli,
koření garam masala
Komentáře (2)