Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 518 kJ / 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,73 g |
Tuky | 5,21 g |
Vláknina | 22,09 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 733 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 164,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemná polévka s chutí pečených brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx1j
Moje poznámka
Jemná polévka s chutí pečených brambor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx1j
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 50 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 53 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
polévka z pečené zeleniny,
brambory recepty,
pečená houbová polévka,
pečené brambory,
krém z pečených brambor,
bramborová polévka s houbami,
frankfurtská polévka recept kuchař ví,
pečené brambory ve slupce nové,
recepty z brambor,
polévka brambory,
recept polévka s brambory,
jídla z bramobor,
bramboracka z pecenych brambor,
polévka z brambor,
zmrazena zelenina do pecenych brambor,
nazev jemna polevka,
jemná jídla,
polévka z pečených bramobor,
1/4 z 250g,
gabi zelenina
Suroviny:
brambory,
máslo,
bujón,
sůl,
pepř,
houby sušené
Komentáře (29)
Jinak gramáž másla jsem zblbla, protože jsem nejdřív myslela že každý ví že myslím čtvrtku z klasické kostky a pak špatně napsala 500g.
A pokud by se vám celý postup jídla nechtěl dělat,tak ho prostě nedělejte.Já vás nepřijdu doma kontrolovat, jestli jste ji udělala k nedělnímu obědu
Klasickou kostku másla u nás prodávají 250g a říká se jí čtvrtka másla, protože je to čtvrtina z kila. Polovina z klasické kostky másla je 125g a říká se jí osmička másla, protože je to osmina z kila...
sušená zelenina nebo sušené houby - nemusí být? a co čerstvá? Nebo zmražená? Nebo konzervovaná?
bazírujete na blbosti.Když je to v kategorii polévky a ingredience tomu též nasvědčují, tak těžko je to zaměnitelné s bábovkou.Nebuďte hnidopich
viz zde http://www.toprecepty.cz/recept/6555-jablka-v-zupa...
Tu zeleninu i houby - taky někdo nemusí pochopit, že je třeba to vařit, jak už se zmiňuje níže Maris - recept přece dáváš pro široký okruh, tak se musíš snažit, aby to bylo jasné každému
Maris: když budetete hodně míchat, tak se vám opečou.Mě se to vždy povedlo.
Ale já třeba na 3l hrnec dám přibližně 1kg brambor