Suroviny
Porce: 8 velkých řízků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 950 kJ / 1 661 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 266,35 g |
| Tuky | 55,36 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 1,46 g |
| Sodík | 2,51 g |
| Sůl | 6,49 g |
| Sacharidy | 22,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krásně nadýchané, smažené, kuřecí řízky, dnes neklasicky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZWR
Moje poznámka
Krásně nadýchané, smažené, kuřecí řízky, dnes neklasicky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZZWR
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 15 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 17 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 19 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví
fragolina před 4 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 8 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 9 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 9 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 10 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 10 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 11 hodinami
Tématické fráze:
trojobal na řízky,
trojobal jinak,
trojobal,
jak ohřát řízky,
jak ohřát řízek,
křehký nadýchaný vepřový řízek,
jak ohřát smažený řízek,
jakou mouku na rizky,
jakou mouku na trojobal,
jak ohřát smažené řízky,
jakou mouku na řízek,
aby byly řízky křehké,
nadýchaný řízek,
jakou mouku na obalovani,
trojobal kfc,
jakou mouku na obalování řízků,
trojobal jako z kfc,
kuřecí smažené dle kfc,
obalování řízků trojobal,
jakou mouku na rizky ?
Suroviny:
maso kuřecí,
harissa,
hořčice,
omáčka worcesterová,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
voda perlivá,
olej,
citron,
bylinky
Komentáře (31)
Ivo, plus pro tebe
Jinak takhle se u nás dělaly řízky za mého dětství a tak jsem se to naučila i já, při obalování mám o jednu misku méně a při smažení nemusím stát u sporáku, vyhovuje mi to moc.
Bodík je jasný