Marmeláda z červeného rybízu
Marmeláda ve spíži nesmí snad nikdy chybět. Z letní ovocné úrody děláme nejčastěji zásoby na zimu. Skvělou svěží a pikantní marmeládu připravíte třeba z červeného rybízu. Je skvělá na palačinky, na mazanec s máslem nebo na slepování vánočního cukroví.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5m3
Moje poznámka
Marmeláda z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5m3
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 3 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 4 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 4 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 11 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Kajkajak před 25 minutami
Ledvinky dušené
josef.ridic před 33 minutami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 1 hodinou
Těsto na pizzu
[email protected] před 2 hodinami
Tvarohová pizza
veronika_straka před 2 hodinami
Salát Coleslaw
ivanc před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 3 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 3 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 3 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 3 hodinami
Tématické fráze:
džem z rybízu,
marmeláda z černého rybízu,
rybízová marmeláda ládi hrušky,
co z rybízu,
rybízová marmeláda z červeneho rybizu,
nejlepší rybízový džem,
marmeláda z rybízu,
výroba rybízové marmelády,
štáva z červeného rybízu,
zavařování rybízu,
recept na marmeládu z rybízu,
strojek na rybíz,
lisování rybízu,
rybíz džem,
vyroba rybizoveho džemu,
rybízový džem bez strojku,
recept na džem z rybízu,
džem z rybízu recept,
výroba rybízové marmelády recepty,
rybízová zavařenina
Suroviny:
rybíz,
cukr krupice
Komentáře (18)
nemám strojek na lisování,tak používám takovou menší fintu,rybíz opláchnu a celé střapce nechám v hrnci v troše vody chvilku povařit a pak to přes drobnný cezák propasíruju.Tím chvilkovým povařením bobulky změknou a ušetřím si práci i s dlouhavým obíráním od stonků