Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čočka na kyselo s čerstvým libečkem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 455 kJ /
826 kcal
Bílkoviny60,42 g
Tuky5,03 g
Vláknina45,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy112,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Čočku namočíme a dáme na mírném ohni vařit, k poloměkké čočce dáme najemno nasekaný libeček, prolisovaný česnek, a necháme vařit. Krok 2: Mezitím si na připravíme jíšku (sádlo+hladká mouka), jíšku přidáme k čočce, povaříme a dochutíme octem, solí a pepřem podle chuti. Jako přílohu vařené vejce a kyselou okurku, nebo to co má kdo rád :)

Zveřejněno 11. 7. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgNk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rgNk

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jani, to asi proto, že tu je. A ne jednou.

Čočku už jsem dlouho nedělala a taky by mne nenapadlo, že tady není. ;-):-p:yes:

Já se k vám přidám jo?:-)):-)) Taky cpu libeček do všeho a brambory bez něho ani nedělám.Krásně je ochutí a kor ty lońské.:yes: Čočku máme rádi.:yes:

:-DTak jsme se"tři libečkáři"setkali u dobrého receptíku;-)Mám také ráda libeček a vaření si bez něho nedovedu představit:-p+2:yes:

tak já jí vařila k obědu tak mě napadlo jí sem dát :-) libeček já cpu skoro do všeho :-D

Tak jsem hledala naprosto stejně podobný recept a nenašla, čočka tu je, ale už s přísadami navíc :-O:-O:-O, tohle dělám už od dob, kdy jsem se motala našim v kuchyni a nenapadlo mě, že tu tenhle nejjednoduší recept a s libečkem není :-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
čočka po hustu, čočka na kyselo, co k čočce, příloha k čočce na kyselo, příloha k čočce, čočka na kyselo recept, prilohy k cocce, co si dat k cocce, co s libečkem, přilohy k čočce na kyselo, recepty na čočku na kyselo bez mouky, červená čočka po hustu, jak se dela cocka po hustu, co dát k čočce, čočka na kyselo vařené vejce, co dát k vařený čočce, varena cocka na kyselo, čočka na kyselo bez jíšky, čočka a libeček, cocka na kyselo 10 porci

Suroviny:
čočka, mouka hladká, sádlo, libeček, česnek, sůl, pepř, ocet

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu